Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


gagyi horoszPók

2008.02.05


   
   
   
   


Kos - A lángszóró: (március 21 - április 20)

Ha szereted a lényegre törő, viharos sebességgel induló kapcsolatot, a Kos a te embered.

Bárhol legyen is, ha szeme megakad rajtad, biztos lehetsz abban, hogy villámgyorsasággal becserkész, és szinte egyetlen percre sem hagy magadra. Visz, sodor magával úgy irányítva a dolgok menetét, hogy mégse érezd mind ezt erőszakosnak.


Ha társaságban vagytok, lehetnek körülöttetek akár százan is, számára csak a te meg ő létezik. Tánc közben olyan szorosan simul hozzád, hogy szíve minden dobbanását magadban érzed; és úgy ringatózik veled, hogy kezei szolid, de kíváncsi felfedezőútra indulhassanak rajtad.


Nem pózol, nem játszik szerepet, egyszerűen csak őszinte, és ösztönös. Ha pedig ösztönei veszik át az irányítást, semmiféle ész érvvel nem tudsz hatni rá. Olyan intenzitással ég, lobog, hogy képtelenség lenne neki ellenállni.


Ne ijesszen el, ha néhány órai ismeretség után szerelmet vall - komolyan gondolja. Ha pedig a bulin némi tüzes vizet is felhörpintettetek, szinte biztosan az ágyban köttök ki. Ha marad még időd sürgető rohamainak közepette visszanézni az ágytól az ajtóig vezető útra, mint esetleges menekülési útvonalra, az irányt nem tévesztheted el: ing, gatya, blúz, melltartó, bugyi biztosan jelölik azt.


Nos, mikor ott vagy Kosod karjaiban, bizonyára eszedbe jut, hogy talán néha neked is kellene valamit tenned, hogy ne csak ő irányítson. Ez végtelenül jó ötlet! Nem is gondolnád, mennyire vágyik a gyengédségre és cirógatásra, a szelíd, harmonikus mozdulatokra.


Tudni kell, hogy e jegy szülötteinek legérzékenyebb testrésze a fej. Túrj tehát bele rakoncátlan fürtjeibe, illesd csókokkal szemháját, finomam szívd be ajkaiddal fülcimpáit, cirógasd nyakát, lehelj forró csókot nyakszirtjére, és finoman harapdáld ajkait. A hatás nem marad el! Jó szolgálatot tehetnek ezen praktikák akkor is, ha hirtelen lobbant szenvedélye kihunyni látszana.


Tovább fokozhatod szerelmed tüzét, ha egy különlegesen, kapribogyóval szervírozott tequilla segítségét is igénybe veszed, vagy csak egyszerűen a makói fűszerpaprikával ízesíted csókra nyújtott ajkaidat.

Ha jut időtök közösen elfogyasztani némi ételt is, feltétlenül tartalmazzon sok, minél változatosabban összeválogatott hagymaféléket, cayenne-i borsot, rozmaringot, majoránnát, tormát vagy mustárt.

Ha kedvesed kedveli a gyógynövényekből készített főzeteket, kínáld meg őt frissen szedett csalánlevelekből készült teával.

Tudnod kell azt is, hogy e jegy szülöttei kedvelik a gyapjúból készített dolgokat, így ha fokozni kívánod csábítód hevét, érdemes beszerezned egy gyapjútakarót. Ezt, aztán bárhol leterítve, azonnal otthonossá teheted számára együttlétetekhez még a legpuritánabb környezetet is.


Szerelmi játékaitokhoz pedig mindig jól jön egy kis fonalmaradék vagy gyapjúsál, amivel kedvedre cirógathatod arcát, nyakát, hálás lesz érte.

Ha pedig úgy érzed, lankad kedvesed figyelme, érdeklődése irányodban, tűzpiros fehérneművel, és egy kis "piros lámpás ház" hangulattal azonnal felkorbácsolhatod azt.

Lap tetejéreBika - Örökkön - Örökké: (április 21 - május 21)

Mindazok számára ideális partner a Bika, akik kevésbé heves, kellemes, nyugodt társra vágynak.

Tisztában kell azonban azzal lenni, hogy ő nem az a típus, aki csak úgy besétál az ember életébe, pláne nem az, aki vadászatra indul.
Ha Bika szeretőre vágysz, neked magadnak kell megkeresnek őt.

Hogy merre is?

Nagyszerű lelőhelynek bizonyul minden olyan hely, ahol igazán gusztusosan szervírozott ínyencségeket kínálnak, fantasztikus szín- és ízhatású koktélokat mixelnek, kényelmes, puha ülőalkalmatosságokon pihenhetnek a vendégek, és mindent a finom előkelőség jellemez.


Kit is keress, miről ismered meg Bikádat?

Ha a női nemhez tartozol, és Bika urat szeretnél becserkészni, keresd azt, aki igazán férfias megjelenésű, izmos álkapcsa szinte egybefolyik vaskos nyakával.
Robosztus példányra vadássz, a vékony testalkatú férfiak nagy valószínűséggel nem ennek a jegynek a szülöttei. Öltönye, még ha nem is tökéletesen új, kifogástalanul áll rajta, hangja mély zengésű, és ha azt látod, hogy beszélgetés közben jóízűen falatozik tovább, biztos lehetsz abban: megtaláltad.

Ő az, aki ha iszogat, csak kortyolva teszi, megrágva minden cseppet.

Hogy cserkészd be?

Nos, semmi esetre se ronts ajtóstól a házba, mert nem lehet vele csak úgy könnyedén csevegésbe elegyedni.
Ha ezt tennéd, gyanakvóan nézne rád, de azt is csak lopva. Olyan témát válassz, ami biztosan felkelti érdeklődését, mint például Svájc hegyei vagy a legstabilabban álló tőzsdei részvény.

Kapkodnod nem kell, azt nem is szereti, időd van, engedd el magad, dőlj hátra a legkényelmesebb fotelben, és légy kedves, gyengéd és kiegyensúlyozott.

Ne sürgesd, mert azt sem szereti, időre van szüksége, hogy eldöntse, kellesz-e neki.
Ha felkér táncolni, már nyert ügyed van, de ha csak a hipp-happot szereted gond lesz. Alkatának, egyéniségének nem fekszenek a túlságosan izzasztó, gyors táncok, valószínűleg még rockyzni sem akar, inkább a lágy, andalító zenét választja, és derekadat gyengéden, de határozottan átkarolva siklotok a parketten, mint Hamupipőke az ő királyfijával az udvari bálon.


Ha csak futó kalandot keresnél benne, jobb, ha te is gyorsan elszaladsz, mielőtt az óra éjfélt üt, és vissza sem nézel, mert ő nem tartozik a nőfalók táborába. Stabil kapcsolatra vágyik, nem holmi flörtöcskére.

Ha viszont a férfi nemhez tartoznál, és Bika hölgyre fáj a fogad, nem sokban fog eltérni a helyzet nálad sem.
A Bika jegyű nők, vagy inkább hölgyek választékosan, de konzervatív stílusban öltöznek. Ha egy klasszikus Chanel kosztüm jön veled szembe, paszteles összhatásban, valószínűleg rátaláltál.

A ringó, méretes tompor és a nagy mellek ezt csak megerősítik.

Ne számíts gyors sikerre, ő is alaposan megrágja, foglalkozzon-e veled.
Míg gondolkodik, szerezz neki a svédasztalról néhány ínyenc falatot: kandírozott gyümölcsöt, articsókát, vagy fügét, mesélj neki Ciprusról, Görögországról vagy Capriról, és igazi nemes borral csillapítsd a szomját!


Ha nem vagy a könnyen feladom típus, és néhány szinte eseménytelen óra után még mindig nem azt várod, hogy ő kezdeményezzen, megbeszélhetsz vele egy új randit. Ha elfogadja, már gyerekjáték lesz kivárnod az a pár hetet, amíg végre szinte teljesen váratlanul meghív magához.


Elegánsan öltözz, lássa, hogy komolyan veszed. Egy nemes üveg bor a Bika úrnak, romantikus virágcsokor egy doboz drága és elegáns bon-bonnal a Bika hölgynek, és máris helyet foglalhatsz süppedő kanapéján.
Légy laza és természetes, ne sürgesd, hidd el megéri!


Magad sem fogsz hinni a szemednek, amikor egyik pillanatról a másikra máris az ölelésében találod magad, és már csak a te tested kell majd neki, nem a kimért társalgások.
Szinte észre sem veszed, olyan természetesnek hat, amint a halk zene ritmusa és kedvesed mozgása, ölelése körbefon. Olyan gyengéden, olyan simogatóan vesz körül, hogy pillanatoknak fognak csak tűnni a hosszú órák paradicsomi jelenetei.


Meglepődsz majd, mert ráébredsz, nála nincsenek tabuk, nincs korlát, gátlás, ha szexről van szó, Bikád nem ismer határokat. Annyiszor juttat el a csúcsra, ahányszor csak igényled, és biztos lehetsz benne, hogy Bika hölgyed nem fogja megjátszani orgazmusait.


Nyaka, tarkója különösen érzékeny, ha forró leheleted ide irányítod, finoman megharapdálod, kéjesen fog nyögdécselni karjaidban.

Ne vedd zokon, ha tulajdonának nyilvánít, és arról beszél mi lesz majd 30 év múlva veletek

Hűséges, érzéki, egy életre szóló társat találtál magadnak személyében, ez garantált!

Lap tetejéreIkrek - A vibrátor: (május 22 ďFFD június 21)

Ha fáradt vagy, kicsit kedvetlen, bóklászol céltalanul, és inkább szemlélődő magatartást tanúsítasz a társaságban, pillanatok alatt rádtalál egy Ikrek jegy szülött.

Kedvesen, mosolygósan lépked feléd, mint egy gazella, karcsú, légies teste szinte úszik feléd a levegőben.

Csillogó szemei és fogpaszta mosolya összetéveszthetetlenné teszik. Ha látja, hogy megakadt rajta a szemed, kacéran, nyíltan rádnevet, és máris valami szellemes témával beszédbe elegyedik veled.

Szinte percek alatt megismerheted általa a társaság összes pletykáját, tíz perc múlva tudni fogod, hány éves korában volt bárányhimlős, és mikor nyert szavalóversenyt, húsz perc múltán pedig ezeréves barátságnak tűnik kapcsolatotok.


Miközben beszél, kézzel-lábbal magyaráz, és legalább félpercenként elenged egy könnyed poént.
Egyszerre csak azon kapod magad, elmúlt a fáradtságod, kedvetlenségednek híre-hamva sincs, és percről-percre felszabadultabb leszel.

Ám ne gondold, hogy csak csacsog, parttalanul fecseg, kíváncsi rád is, és kérdésekkel bombáz, amelyekre választ is szeretne kapni. Ha nem azonnal, néhány perc múlva visszatér a témához, és újra felteszi kérdéseit.
Ha éppen jó kis laza zene szól, amire csak úgy lehet rázni, pillanatokon belül kézenfog, és fel sem merül benned az ellenkezés, máris ott pörögtök, forogtok, vibráltok a többiek között. Amint táncol, lazán és könnyedén mozog a teste, a haja szinte magától repked ide-oda, és kacagva együtt énekel az előadóval.


Annyira magával ragad, lenyűgöz, hogy nem tudsz, de nem is igen akarsz szabadulni tőle.
Hagyod, hogy füledbe kacér és kihívó dolgokat sugdosson, hogy csak úgy véletlenül végigsimítson rajtad, és eszedbe sem jut ellenkezni, amikor magával ragad az erkélyre, és ott könnyedén szájon csókol.


Nem hagy kétségeket, addig udvarolgat, addig zsong körbe, amíg teljesen le nem vesz a lábadról.

Nem tudsz neki ellenállni, mert olyan szövege van, hogy a dugót is kidumálja a pezsgőspalackból.

Igen! Pezsgő!

Biztos lehetsz benne, nem utasítja vissza, ha megkínálod egy pohárral, és kifejezetten jól áll neki, ha egy kicsit becsíp. Nem kell sokat fáradoznod azon, hogy a tettek mélyebb mezejére lépjetek, talán csak az zavar, hogy még a legmeghittebb pillanatokban sem áll be a szája.


Ötletes és találékony, olyan pozíciókat tanulhatsz tőle, amiről nem is álmodtál.
Ám szerelmi együttléteteknek helyre van szüksége, és az nem feltétlenül a nagy franciaágy.

Ha karjait, vállait simogatod, kéjesen nyögdécsel és a folytatásra kér, ha ujjait szopogatod, csókolgatod a kezét, szinte elalél.
Ám ne gondold azt, hogy a mozgalmas ágyjelenetek közepette elhangzott forró szerelmi vallomása valóban egy életre szól, de az biztos, amikor mondja, akkor komolyan is gondolja, a gond csak utána jön.


Olyan ő, mint egy könnyed pillangó, aki virágról virágra röpköd, és mindenhonnan összegyűjti a számára oly fontos nektárt, és képes bájosan, szemrebbenés nélkül a szemedbe hazudni, csak, hogy ne haragudj rá.
Ha arra szánod rá magad, hogy magadhoz kösd, nagyon hosszú pórázra lesz szükséged, olyanra, amit ő nem vesz észre.


Ha féltékeny típus vagy, az Ikrek szülött nem az ideális partner számodra, ő viszont a legritkább esetben fog téged számon kérni. Szélúrfi, vagy Szélvészkisasszony inkább könnyed, de feledhetetlen kaland, sem, mint egy életre szóló stabil kapcsolat.


Lap tetejéreRák - A romantikus: ( június 22 ďFFD július 23)

Szereted a középkorban játszódó romantikus történeteket?
A dicső lovagról és szíve úrnőjéről szólót, akit meg kell menteni a gonosz sárkány karmaiból?


Nos, ha igen, akkor e jegy szülötteivel nagyszerűen fogod érezni magad.

A Rákok le sem tagadhatnák, hogy egy régi korból rekedtek itt, elég csak rájuk nézned, máris szembeötlő egyediségük. A Rák szülött hölgyek igazán dúskeblűek, erős asszonyos csípőjük elegánsan ring, szemeibe szinte belevész, aki rájuk pillant, mégis ő lesz az, aki elpirul a kíváncsi tekintetektől.


Finoman és érzékien sóhajt, inkább piheg, és rejtett kacérsággal, kicsit szégyenlősen ejti szerét, hogy lopva megérintsen. Rák úr sem téveszthető össze senki mással, hiszen egy lovagot mindenhol mindig fel lehet ismerni. Jellegzetes széles arca, jó nagy, erős tenyere, kiálló orra, mélyen ülő szemei magukért beszélnek.


Ám ne hidd, hogy lerohan, megvárja igazi lovaghoz méltóan, hogy valaki bemutasson benneteket egymásnak, hiszen az illemkódex minden egyes pontját betéve tudja, és be is tartja.

Ha te magad is illendően viselkedsz vele, betartod az etikett szabályait, olyan urat nyerhetsz meg benne, aki gyengéden és odaadóan szolgál, mert szereti, ha uralkodnak rajta, és ő szolgálhatja szíve hölgyét. Ha beszélgetéshez keresel témát, figyelmedbe ajánlom az érzelmi sivárság, az elmagányosodás, az elidegenedés, a kihűlt hitvesi ágyak helyzetét, de társalgás közben tartózkodj a méltatlan fordulatoktól, az illetlen beszédtől, trágárságtól . Ezektől szinte azonnal visszahúzódik csigaházába és várhatod, hogy újra kikukucskáljon hozzád.


Ha randizol már vele, mert betartva az illendőség szabályit eljuttok ide, válasz helyszínnek egy csendes parkot, vízpartot, és még jobb, ha mindezt teliholdas estére teszed. Kapkodni nem kell, csak andalogjatok kéz a kézben, és hagyd, hogy gyönyörű verseket idézzen neked. Valószínűleg magad sem érted, mire a sok kilométernyi gyaloglás, amikor pontosan érzed, ő is ugyan úgy kíván téged, mint te őt.


Nyugi, várd ki a megfelelő pillanatot, megéri, mert nehezen adja át magát, de ha egyszer megnyílik, olyan csókolódzással kezdődik együttlétetek, hogy te lepődsz meg rajta a legjobban! Tartózkodása nem álszemérem, ő egyszerűen csak ilyen. Megválogatja, ki az, akit valóban beenged csigaházába, mert nála a szex és a szerelem elválaszthatatlanok.


Nem keveredik feleslegesen kalandokba, csak azért, hogy trófeát gyűjtsön. Azonban ha megnyitja magát előtted, biztos lehetsz abban, olyan romantikus lesz a dolog előkészítése, hogy amíg élsz, nosztalgiával gondolsz vissza rá.


A gyertyafény alapkövetelmény, csak úgy, mint a szíve mélyéről szóló andalító, halk zene. Figyelmesen odakészíti nektek az igazán márkás konyakot, előmelegíti hozzá a kelyheket, fehér liliomot vagy fehér rózsákat helyez a vázákba, és a tenger gyümölcseivel gazdagon megrakott asztal mellől szinte észrevétlenül úsztok majd be a selyem ágyneműs nászi fészekbe. Ám ekkor se kapkodj!


Érzéssel hámozd ki ruhájából, élvezni fogja, ha az intimebb darabokat a fogaiddal hántod le róla fokozatosan. Imádja, és nagy gerjedelmet okoz neki, ha finom csipkés fehérnemű, harisnyatartó vagy márkás parfüm gazdagítja a repertoárt. Néha költői fordulatokkal élhetsz, és egy-egy kiragadott szonett vagy óda soraival fűszerezheted és csigázhatod tovább együttléteteket.


Ne félj kimutatni és kimondani, mennyire fontos a számodra, mert ettől szabadul csak igazán fel és szinte pillanatok alatt illan el minden tabu, illem, erkölcs és visszafogottság. Ha látja, érzi érzelmeidet, csak fokozza tüzét.


A simogatásod és a csókjaid ne kíméljék melleit, Rák úr is élvezettel fogja átengedni ajkaidnak mellbimbóit egy kis gyengéd harapdálásra. Figyelmesen bánj vele, mert szégyenli érzékenységét, romantikus, lágy kicsit nőies lelkét, és ne feledd: a visszautasítás számára tragikus!


Biztos lehetsz benne, ha megkaptad őt, figyelmes, érzéki, odaadó és hűséges szeretőre, társra találtál a Rákban, aki a legjobb anya és apa típus, és aki biztosan nem felejti el sem a születésnapodat, sem a házassági évfordulótokat!


Lap tetejéreOroszlán -: (július 24 ďFFD augusztus 22)

Nemes vadra vágysz? Olyanra, aki igazi kihívást jelent?

Vagy szereted a nagyszabású, igazi látványos drámákat, kemény csatákkal és nagy monológokkal? Vagy arról ábrándozol, hogy szíved választottja olyan egyéniség lesz, aki minden pillanatban érezteti veled, hogy szolgálhatod és csodálhatod őt, és akkor ő mindent megad és megbocsát neked?


Ha igen, számodra az Oroszlán jegy szülötte az ideális társ.

Könnyen rátalálsz, hiszen mindig igyekszik a társaság középpontjában helyet foglalni, megkeresve azon belül is azt a helyet, ami trónusként simulhat fenséges ülepe alá.

Öltözéke sem hagy kétséget királyi mivolta felől, hiszen ezzel is hangsúlyozni akarja csodálatraméltó kékvérű egyéniségét. Körülötte biztosan egész kis udvartartást találsz, áhítattal csüngnek az ismerősök és ismeretlenek szinte minden szaván, mozdulatán.


Te is szeretnél rajongói táborához csatlakozni, vagy netán, szeretnéd meg is hódítani őt?

Nos akkor először is vonulj el a mosdóba, szedd rendbe öltözéked, igazítsd meg a sminked, hints magadra némi márkás illatot, tüntesd el a bizsukat, - ha aranyad nincs -, és mintha egy előkelő párizsi divatbemutató legkeresettebb modellje lennél, vonulj el előtte szépen, méltósággal.


Légy kicsit titokzatos, színpadias, és meglátod, a siker nem marad el! A jól játszott szerepedet szinte azonnal elismerés követi, nemes nagyvadad izgatottan veti rád, a kiszemelt zsákmányára magát, és kezdetét veszi egy nagyszerű előadás. A kérdés már csak az marad: ki hódít meg kit?


A kellékekből nem hiányozhat egy üveg francia pezsgő, a kristálypoharak; egy forró argentin tangó, ahol gyengéden simogathatod tánc közben a hátát; sejtelmes, sokat ígérő pillantások, hódító-bódító, igéző-ígérő szép szavak, és csak rajtad múlik, mikor éri el mindez a csúcspontját, a beteljesedést, ahol a vastaps helyett jóleső kielégültség ül mindkettőtök arcára.


Ne gondold azonban, hogy csak egy rövid, egyfelvonásos darab szereplői vagytok, hosszú, tüzes, nem lankadó energiával telt csatározásra számíts, valami olyasmire, amiben igazán csak győztesek vannak, és a premier után még sok előadást kell végigélnetek. Tudd azonban, hogy a varázs csak addig tart, amíg valóban megadod Oroszlánodnak a királyi körülményeket. Az autó hátsó ülésén végzett akrobata mutatványok, vagy a kapualjak lopott csókjai nem rá vallanak.


Sokkal inkább az övé az előkelő szállodák, éttermek fényűző világa, a gyertyafényes, selyempárnás budoárok részegítő illata. Ne feledd azt sem, hogy nagyon kiábrándító számára, ha stoppolt zoknit, leszaladt harisnyát lát, vagy ha Oroszlán úr szíve hölgyén fehér melltartót és fekete bugyit lát egy időben!


Ha vele randizol, mindenre sokkal nagyobb hangsúlyt helyezz, mert ha nem tudnád, sznob egy kicsit a drága. Tudd azt is, hogy az ágyban fáradhatatlan és ötletgazdag, ám biztos lehetsz abban, hogy a szeretkezésetek végén ő lesz a helyzet magaslatán és nem te. Nem tűri, hogy a "végszó" valaki másé legyen.


Apropó: végszó. Érdemes olyan helyet találnod szerelmi csatározásaitokhoz, ahol megfelelő a hangszigetelés, hiszen különben már a csúcspont elérése előtt ország-világ tudni fogja: kedvesed szerelmi ösztöneit elégíti éppen ki.


Ha úgy alakul, hogy életeteket összekötitek, számolj féltékenységével! Cirógathatod ugyan napestig a hátát - ezt különösen szereti - ha a legkisebb gyanú is felmerül benne, hogy megcsalod, pillanatokon belül ízekre szed. Lobbanékony és szeszélyes tud lenni, de azért mindenkor igyekszik megőrizni, - vagy ha már sérült -, visszaállítani tekintélyét.


Féltékenysége azonban koránt sem jelenti, hogy ő maga a hűség szobra. "Amit szabad Jupiternek..." Oroszlánod körül mindig rajzanak éppen elegen ahhoz, hogy folyamatosan kísértésnek legyen kitéve, és bár szíve választottjához mindig visszatér, a tálcán kínált alkalmakat soha nem fogja visszautasítani.


Hogy mégis mivel láncolhatod őt magadhoz?

Hass hiúságára, hízelegj neki, emeld ki nagyszerűségét, csodáld nagyvonalúságát, dicsérd bármiért, a lényeg: ő legyen számodra az isten! Ha így teszel, számíthatsz rá: sokszor megengedi neked, hogy hátát simogasd, és sörényét összeborzold.


Lap tetejéreSzűz - : az álruhás (augusztus 23 ďFFD szeptember 23)

Aki csak felületesen szemléli a Szüzet, nem láthat mást, mint egy szenvedélytelen, minden iránt érdektelen jégdarabot, aki olyan hűvösen és visszautasítóan néz a világra, hogy szinte senkinek nincs is kedve szóba állni vele. Így ha a társaságban megpillantod a Mr. vagy Miss. Jégcsapot, nem biztos, hogy kedved támad arra, hogy közelebbről vedd őt szemügyre. Öltözködésében is tartózkodóbb, amolyan tudós, vagy kutató benyomását kelti, akinek a praktikusság többet jelent a divatosságnál.


Az összhatás azért még így is harmóniát sugall, de látszik a nagyon tudatos praktikum is. Nála mindennek oka van, így még annak is, ha veled szóba áll. A Szűz ugyanis nem pocsékolja hiábavalóan az idejét, főleg nem haszontalanságokra. Ha megérzi benned a valódi értéket, hogy nem csak futó kalandot keresgélsz, hanem a tartalmas és tudatosan megélt kapcsolatra vágysz, közelebb enged magához.


No nem nagyon, csak éppen annyira, hogy alaposabban szemügyre vehessen, és ha a közelebbi vizsgálódás is neked kedvez, akkor várhatod azokat a kérdéseit, amelyek lényegre törően levetkőztetnek - agyilag.

Miértjeire és hogyanjaira egyértelműen válaszolj, ha tényleg akarsz tőle valamit, mert a mellébeszélést nem szereti, de azt sem, ha csak amolyan hányaveti módon méltatod válaszra. Ebben az esetben szinte azonnal sarkon fordul, és valószínűleg köszönés nélkül hagy faképnél. Ha azonban átmész a megszámlálhatatlan kérdésözönön, mely kíváncsiságát hivatott kielégíteni, még egy lépéssel előbbre jutottál. Ekkor már megenged neked egy fél mosolyt is, hogy érezd nem reménytelen eset ő a számodra, igyekezhetsz tovább.


A búcsúzásnál határozottan fog kezet veled, és ha azt mondja felhívhatod, vagy ő telefonál rád, biztos lehetsz benne, hogy azt percre pontosan teszi majd, és ezt várja el tőled is.

Ha eljuttok odáig, hogy találkoztok végre, összeköti a hasznosat a kellemessel, vagyis elkísérheted őt például a könyvtárba, és menet közben megvitathatjátok a legújabb klónozásról szóló híreket. Ha szerencséd van, néhány hét alatt eljuthattok az első csókig, de szigorúan tudományos alapokon, vagyis érdemes megemlítened, hogy anyagot gyűjtesz a csóktechnikákról szóló szakdolgozatodhoz, és ehhez kérsz tőle segítséget. Akkor megteszi, hiszen szolgálhatja a tudományt, és végül is már alig várja, hogy kicsit testközelből is szemügyre vegye saját kutatásának tárgyát.


Nos meg fogsz lepődni, mert a Jégcsapként megismert, tartózkodó álruha mögött olyan szenvedély sejlik fel, amit soha nem gondolnál. Úgy fog megcsókolni, olyan alapossággal, hogy utána számba veszed majd az összes fogad, nyelved, mert az lesz az érzésed: felfalt. Lenyűgöz, amit kapsz tőle, és ha kitartásod, komolyságod továbbra sem inog meg, előbb vagy utóbb az ágyban köttök ki. Persze nem spontán, nála az nem megy. Megtervezi alaposan, mint ahogy a körítést is tudatosan fogja felépíteni, hogy ne érhesse semmiféle meglepetés. Már, mint őt. Téged annál több!


Ha végre kettesben maradsz vele és átadja magát neked, apácából egy nagyon tapasztalt és izgató velencei kurtizán fog előtted állni, aki csodásan versel, találékony, értelmes, eszes, művelt, érzéki, impulzív, és szinte mindent tud a Káma Szutrából. Olyannyira, hogy még talán te magad érzed feszélyezve magad, tapasztaltságod megkérdőjelezed, és legrosszabb esetben még önbizalmad is lelombozódik.


Na azért ne félj, segít ő ezen is, megtanít mindenre, amit nem tudsz, mert nagyon jó tanár, főleg, ha a tanítvány hálás, és odaadóan figyel. Szereti, ha a hasát, köldöke környékét cirógatod, ilyenkor valószínűleg abba is hagyja egy kis időre azt a monológot, amelynek akkor kezdett neki, amikor az első gombot kigomboltad rajta. Mert be nem áll a szája, és ha mást nem, de folytonosan megmondja, mit csinálj és hogyan. Ez végül is jó, hiszen biztosan eljuttatod a csúcsra, és ezzel végleg megnyerted magadnak. Az együttléteitek mindig izgalmasak lesznek, mindig fog olyan új dologgal meglepni, ami neked eszedbe nem jutna, de elvárja, hogy társaságban még csak kétértelmű megjegyzést se engedj meg magadnak arról, ami kettőtök között a hálószobában zajlik.


Sokan nem is fogják érteni, miért vagy vele, de nem is baj! Legyen ez a kettőtök titka, és biztos lehetsz abban, hogy mindennap más élményben lesz vele részed, megunni nem fogod!

Lap tetejéreMérleg - : az elbűvölő bohóc (szeptember 24 ďFFD október 23)

A Mérleg szerelmét csak a szivárványhoz lehet hasonlítani, ahogy feltűnik a borús égbolton, káprázatos és felejthetetlen jelenség.
Olyan magabiztosságot áraszt magából, hogy azonnal elhiszed neki, nem lehet élet az élet nélküle.


Van benne valami, amit nem is igazán tudsz megfogalmazni, de úgy vonz, mint a mágnes. A szavai, a mozdulatai harmóniát, kiegyensúlyozottságot sejtetnek, olyan valamit, amire mindig is vágytál.

Egyéniségében látványosan megjelenik Vénusz minden csábereje, még akkor is, ha nem akarnád látni. Szóval alaposan hat rád akár elsétál előtted, akár ha csak mond is valamit. Szinte azonnal megmozgatja fantáziád, elcsábít, hogy észre sem veszed. Neki elég, ha rád néz, és máris tudja, mire van szükséged, mi az, amitől jól érzed magad.


Ha egyedül érkezne véletlenül egy társaságba, biztos lehetsz benne, hogy onnan csak valaki karján távozik.
Egyedül képtelen élni, szüksége van valaki állandó jelenlétére, hiszen őt az élteti, ha szerepelhet.

Igen, ez a pontos megfogalmazás: szerepelhet.
Ahhoz viszont, hogy ő lehessen a figyelem középpontjában, közönségre van szüksége, hiszen egy üres színházban még a legszebb Shakespeare monológok sem találnak elismerő visszhangra.


Szóval szüksége van rád, hogy valaki mindig legyen mellette, akinek produkálhat, akinek bohóckodhat. Amint megérzed a nagy Clown-t benne, de nem akarsz a maszk mögé látni, még jobban fog ragaszkodni hozzád. Játszótársakat keres ugyanis, olyan kapcsolatokat, amiben eljátszhatja szerepálmait - minden következmény nélkül, és még tapsolnak is neki a bemutató után. Ha azonban kíváncsiságodat nem bírod legyűrni, és megemeled álarcát, úgy tedd, hogy ne vegye azt észre!


Nem szereti, ha belelátnak, ha valódin énjében olvasnak. Maszkjai nélkül meztelennek és védtelennek érzi magát, mint a top modellek, akik sminkelés előtt állnak. A mindig vidám, nevetésre, viccre kész, kiegyensúlyozott álarca mögött sokszor olyan dolgokat pillanthatsz meg, mami mindennek nevezhető lenne, csak nyugalomnak, harmóniának nem. Legbelül ugyanis állandó kétségek között él, dönteni szinte képtelen, őrlődik, hogy mindent a legjobb módon alakíthasson, de szinte azonnal kétségbe is vonja minden tettét és szavát, ha valamire mégis kimondaná a végső igent vagy nemet. Ennek oka nagyon egyszerű, senkinek nem akar rosszat, és a lehető legoptimálisabb megoldást keresi. Mint tudjuk azonban, ilyen csak a legritkább esetben létezik, mert általában az élet dolgait képtelenség patikamérlegen kimérni, hogy csak jó legyen. Ezért mindaddig, amíg nem akarod, vagy nem tudod felfedezni igazi arcát, a legszebb és a legálomtelibb dolgokat élheted meg vele és általa.


Minden, mi szem-szájnak ingere, ő odavarázsolja eléd, hogy elkápráztasson, és hidd el, jobban jársz, ha élvezed az illúziók világát.
Együttlétetek mesébe illő lesz, legmerészebb álmaid válnak valóra. Csodálatosan mozog és táncol, romantikus, gyertyafényes vacsorákat varázsol, mesebeli helyeket fedezhettek fel, és persze szexuális fantáziádat is minden téren kielégíti. Imádja, ha a nyomában jársz, ha követed őt, ha érzi, hogy kell neked. Ilyenkor vonzereje megsokszorozódik, még inkább "rátesz egy lapáttal", csak hogy kielégítse vadászösztönöd.


Szellemes, és úgy alakítja szavait, hogy kétséged ne maradhasson felőle, amit mond, meg is teszi. Tényleg imád szerepelni, és minden egyes szerepéhez alaposan meg is válogatja a kellékeket. Sokat ad arra, hogy ruhája tökéletesen illeszkedjen választott figurájához, és hogy még fehérneműje is a kívánt hangulat színét erősítse.


Bármilyen szexuális játékra ráveheted, még akkor is, ha csak telefonon beszélgetsz vele. Sőt, ha bizonyos távolság van köztetek, még jobban is élvezheti a dolgokat, hiszen az illúziókeltéshez valamennyi távolság mindig szükségeltetik.

Szereti a félhomályt, amikor sejtelmessé válhat, amikor felerősíthet, felnagyíthat bizonyos dolgokat, amelyek előnyére vannak, de elkendőzheti mindazt, amit hibájának vél.

Imádja, ha simogatod a bőrét, élvezi, ha annak puhaságával és selymességével megigézhet. Hajába viszont ne túrj bele izzó szenvedéllyel, mert utálja, ha kócos, és nem a legszebben formázott, legtökéletesebb frizurával látod.

Szereti, ha megdicséred formáit, a Mérleg nő nagyon büszke például melleire és lábaira, de még véletlenül se utalj gömbölyded hasára, még akkor sem, ha az valóban nagyon kívánatosan csábít, mert a legártatlanabb megjegyzést is pocaknak fogja fordítani, és vérig sérted vele!


Ha kiengesztelni vágyod, figyelmedbe ajánlom a különféle tapintatú anyagokat a selyemtől egészen az érdes felületű kefékig, vagy akár a szögekkel kivert bőr cuccokig. Elképesztő érzékiséggel reagál minden érintésre, és bizony nagyon hamar megtalálod rajta azokat az extra pontokat, melyek segítségével a mennyek országába repítheted őt. Ám ne gondold, hogy ha szomszédaid is hallják beteljesülése vadító hangjait, akkor feltétlenül eget rengető orgazmusa is volt. Légy inkább alapos, és biztosra menj, mert csak, hogy ne bántson meg, képes eljátszani az aktuális üdvöske szerepét a "Mély torok" című sexfilmből.


De még akkor is rájátszik egy kicsit, ha valóban élvezi az aktust, hiszen szerepjátszó bőréből még a legvégső pillanatokban sem képes kibújni. Ha nem akarod tehát lerántani róla hőn szeretett maszkját, akkor nagyszerű társra lelsz benne, hiszen férfiként igazán lovagias, nőként pedig egyszerűen elbűvölő.


Vigyázz azonban a kritikára, mert iszonyatosan sértődékeny, és a Skorpióval ellentétben ő tényleg nem fog megbocsátani! Hagyd őt szerepet játszani, és odateszi neked legmerészebb álmaidat is!

Lap tetejéreSkorpió - a szexpárti: (okóber 24 ďFFD november 22)

Eleged van lapos, unalmas szeretkezésekből, a megszokott mozdulatok ismétlésének monotóniájából és valami többre, izgalmasabbra vágysz?

Vagy szívesen kipróbálnád a fülledt erotikával átitatott, a legmerészebb szexfilmeket is meghazudtoló, vad és szenvedélyes szerelmi csatározásokat?

Nos, akkor neked egy Skorpióra van menthetetlenül szükséged! Hogy miként találsz rá?

Egyszerű: keresd azt, akinek nem tudsz szabadulni a tekintetétől, aki az első látásra szinte megbabonáz. Mágnesként vonz, és úgy érzed, szinte elveszel szemei tüzében.

Miről ismered még fel? Ő lesz az, akiről a társaság egyik fele összesúgva a háta mögött némi irigységgel átitatott ellenszenvvel beszél, míg a másik oldal szinte rajongásig isteníti őt. Olyan embert nem fogsz találni, aki a semleges véleménynélküliséget képviselné vele kapcsolatban.


Ő egy személyben égetni- és isteníteni való. Ha közeledsz hozzá, ne köntörfalazz! A mellébeszélést nem szereti. Nézz a szemébe, ne kerüld a pillantását, hagyd, hogy szemeivel levetkőztessen, a vesédig lásson, felfaljon, miközben te ecseteled az előttetek álló néhány nap szexuális tevékenységeit!


Hogy ez így durva és nyers, vagy túl gyorsnak találod magad is a tempót? Tévedsz!

A Skorpió élete a szex. Hatalmas étvágya van, és mindehhez eszméletlenül fantázia dús! Ha továbbképzésre szorulsz a nemi életed fejlesztése terén, nála a legjobb helyen jársz! Nem mondhatni szégyenlősnek, mert, még ha visszafogja is magát, akkor is őrülten kacér. Szinte mindig és mindenhol, mindenkivel flörtöl, imád a szexuális energiáival játszani és hódítani.


Ám ne gondold, hogy mindig ilyen marad! Ha megtalálja azt az embert, akivel nagyszerűen megértik egymást az ágyban éppen úgy, mint a szellemi csatározásokban, akkor kitart szíve választottja mellett. Igaz ez annak ellenére is, hogy a csábító és kacér flörtöléseket folytatni fogja. Kell neki a napi sikerélmény, még ha csak egy csábító mosoly erejéig is.


Könnyen kezelhető, ha tudod a titkát. Ez pedig rettenetesen egyszerű: dicsérd és csodáld, de soha ne mondj neki ellent! Ha így teszel, életed öreg napjai sem lesznek mentesek a szexualitástól, és még nyolcvan évesen is fiatalnak érezheted magad.


Mit szeret még? Az egyenességet. Ha szimpatikus vagy neki, azonnal megnyílik előtted, ha nem, ne is próbálkozz tovább. Csak az idődet vesztegeted, ha egyszer már kosarat adott. Belőle soha nem fogsz kicsikarni egy elutasítás után egy beleegyező igent, mert dacos makacssága ezt nem engedi. Túl büszke.


Irányítani viszont szeret, ezért ne vedd zokon, ha a kezdeményezést pillanatok alatt átveszi tőled, még akkor is, ha te vagy a férfi és ő a nő. De ezt ne bánd! Hidd el, hogy ha fantáziájára bízod magad, pillanatokon belül ámulatba ejt. Lehet, hogy az lesz az érzésed: felfal, de nyugi, mégse tesz ilyet. Nem olyan őrült, hogy már a kezdetek kezdetén lefújja a meccset. Vele nem igazán fog gondot okozni a hol, de még a mikor sem.


Bár néha átmegy romantikusabb kiadásba, neki nem a körítés a fontos, hanem a lényeg. Az viszont minél tovább tartson, és ha lehet mindennél izgalmasabb, és változatosabb legyen. Ha arra gondolsz, hogy miként fokozhatod szerelmi étvágyát, - bár nem hiszem, hogy szüksége van erre - próbáld ki a legerotikusabb és legcsábítóbb illatokat, keríts egy kis pézsmát például, de szeretni fogja a loncot és a rhododendront is. Egy igazi Skorpió azonban leginkább kedvese buja illatát szereti, pontosan azt, ami nem hagy kétséget senki számára afelől, hogy hormonális tevékenysége a nemi izgalom tetőfokához segíti egyre inkább.


Nagyon érzékeny a szagokra. Bár a hagymát szereti, ne gondold, hogy a meghitt pillanatokat az átható fokhagymaszag csak fokozni tudja! Kösd be inkább a szemét, és játssz az illatokkal. Hálás lesz érte.

Ne feledd azt se, hogy a Skorpió legérzékenyebb területe a nemi szervek és annak szoros környezete, ide értve a végbél környékét is. Ha szereted a popó szexet, benne partnerre találsz, de a higiéniáról soha ne feledkezz el!


Nyugodtan vedd tehát kézbe is a dolgokat! Ha úgy döntesz, kell neked ez a szexuálisan túlfűtött Skorpió, akkor máris tévedtél! Neki kellesz te, és nem fordítva! Tehát összekötve az életetek számodra a feltétlen hűséget írja elő. Ha félre lépnél, nem tudni miként, de pillanatok alatt tudni fogja, ezt garantálom. Féltékenysége hatalmas szenvedélyes viharokat korbácsol percek alatt, tehát jobb ilyenkor fedezékbe vonulni. Ha megbántottad, nem fog egykönnyen megbocsátani. Számíts rá, hogy még évek múlva is előhozakodik akár apróságokkal is, és az orrod alá dörgöli azt.


Ne csodálkozz, már említettem, számára csak te létezel, még akkor is, ha néha megpróbálja másokon is hódító varázslatait . Mérlegelj tehát, mert amit tőle kaphatsz, az a két véglet: pokol és mennyország, de a jó hír az, hogy rajtad múlik, melyikben életek.


Lap tetejéreNyilas - : a vadász (november 23 ďFFD december 20)

Óriási a lendület, amivel bárhol megjelenik. Képtelenség nem észrevenni, hiszen a szobába lépésekor szinte azonnal a középpontban van. Öntudatos és megnyerő, és már néhány mondatváltás után kristálytisztán látszik sokszor naiv, gyermeki, idealista énje.


Pillanatok alatt nagyszerűen érzed magad vele, mert mindenkivel udvarias, és azonnal megtalálja a kellő hangnemet. Úgy is mondhatnánk, hogy teljesen azonosul környezetével, mint a vadász, amikor terepszínű ruhát ölt, hogy a kiszemelt vadat észrevétlenül becserkészhesse. Végül is ez a valóság.


Ha belép egy társaságba, felhívja magára a figyelmet, mint a hajtók, akik a vadakat futásra ösztönzik mindenféle kereplőkkel, egymáshoz ütögetett botokkal, rikkantgatásokkal, hogy a szoba legeldugottabb sarkából is köré csődüljenek a megszeppent vagy kíváncsi potenciális "zsákmányok". Felhajtja tehát a vadat, hogy aztán a legnemesebbet vegye űzőbe, és egy élvezetes, mesterei hajsza után tegye magáévá, akár kint a kertben, a borostyánnal benőtt lugasnak, vagy az öreg tölgynek támaszkodva.


Igen, Nyilasod fog téged becserkészni, és nem te őt, még akkor is, ha ennek az ellenkezőjét szoktad eddig meg! Ő az, aki azért fut, edz nap, mint nap, hogy formás hátsójával, izmos combjaival pillanatok alatt elbűvöljön - még ha férfi is. Mondjuk ki: JÓ FENEKE VAN! Olyan, amit ne lehet nem észrevenni, és olyan, amit muszáj megfogni, megtapogatni, végigsimogatni, mert nem csak a szemedet vonzza mágnesként, de a kezedet is. Persze némi műfelháborodással néz majd rád, de szinte azonnal láthatod a szemében az elégedettséget is: "No, ez bekapta a horgot!".


Sokat nem fog teketóriázni, legfeljebb megkérdezi, hogy ennél-e még egy falat desszertet, de a válasz szinte nem is érdekli. Úgy alakítja pillanatokon belül a dolgokat, hogy finoman, de egyértelműen terelget oda, arra a helyre, ahol aztán nagyon lágyan és élvezetesen kihámozhat a feleslegesnek ítélt ruhadarabjaidból.


Tényleg lágyan és finoman teszi, nem szereti a darabos és vad mozdulatokat, nem szereti az erőszakosságot, hiszen ő maga is a bájával hódít, nem az erejével. Tisztában van vele, hogy nagyszerű élményt nyújt neked, és te is biztos lehetsz benne, hogy a kínálatból te voltál a leginkább nagyszerűnek ígérkező.


Ő ugyanis minőségre törekszik, és mindenből csak a legjobbat keresi. No persze minőséget is ad cserébe, még akkor is, ha valóban csak a lugasig juttok el, és többé nem keresztezitek egymás útjait. Mert számolj azzal, hogy amint megkapott, kielégített és kielégült, érdeklődése úgy oszlik szét, akár a gyorsan felszálló reggeli pára.


A legtöbb Nyilas gyorsan eljut a csúcsra, de évei múlásával megtanulja energiáit úgy uralni, hogy képes az aktust légzéstechnikákkal elnyújtani, még ha azt nem is tanulta. Túlságosan is szereti a szexet ahhoz, hogy csak röpke néhány perc legyen az öröme benne, így ő olyan, mint a jó bor: mindnél korosabb, annál ízletesebb, annál maradandóbb élményt nyújt.


Amikor Nyilasod először tartod a karjaidban - vagy fordítva - ne csodálkozz azon, ha élvezettel tapogatja szőrös területeidet. Szereti ugyanis a természetességet, és a borotváltság, nem igazán a kedvence. Ha szeretnéd te vágyait fokozni, nincs nehéz dolgod: simogasd combjait és fenekét, dicsérd kidolgozott izmait, de ne csodálkozz azon, ha ő is ezt teszi veled, vagyis feneked felé irányítja figyelmét. Tudni kell, hogy ez az ő erogén területeinek egyik legfontosabb része, és imádja, ha aktus közben valamilyen formában ezt nézheti, tapinthatja. A csípő, a tompor, a combok látványa megőrjíti.


Ne feledd, vadásszal van dolgod, és egy vadász szaglása sem az utolsó! Ne döbbenj meg tehát, és ne tartsd perverziónak, ha aktus után valamilyen formában magára keni szerelmetek nedvét, hogy sokáig érezze az illatodat! Ha úgy hozná az élet, hogy kapcsolatotok tartósabbá válik, olyan szeretőre tehetsz benne szert, aki valóban nagyszerű, és minőséget ad.


Szerelmet azonban ne várj! Szerelme szalmaláng, és úgy rohan egyik vad után a másik felé, hogy még észrevenni sincs időd. Pedig el is mondja, hiszen az igazságot nem szereti kendőzni, rosszul érzi magát a hazugságokban. Ne akard bezárni se, mert lehetetlen.


Lételeme a szabadság, ha elengeded, midig visszajár, ha rádszokott. Kell neki valami folyvást, amit hajthat, amit kergethet, mert elérhető célok nélkül képtelen élni. Nagyon emberi vonásai vannak, és ő pontosan tudja ezt. Nem is szégyelli bevallani sem, hogy esendő, néha rossz gyermek, mert tudja, hogy őszinteségével levesz a lábadról, nem tudsz haragudni rá.


Ha jól akarod érezni magad és nem állandóságra törekszel, a Nyilas ideális partnered lesz ebben

Lap tetejéreBak - : a legellentmondásosabb (december 21- január 20)

Kint páncélos lovag, rendíthetetlen ólomkatona, bent lágy, érzékiség és puhaság.

Akaratosság és taktikázás; egy rejtőzködő vad, és szexuálisan túlfűtött tigris, aki zord jegesmedvének álcázza magát.

Igen, ez ő, és talán nincs is még egy ehhez hasonló jegy, amelyik ilyen erőteljes ellentéteket, kettősséget, ellentmondásosságot rejtene magában, de talán pontosan ettől olyan izgató és ellenállhatatlan.

Meglátod, és képtelen vagy nem rá nézni. Egészen addig, amíg vissza nem néz rád, mert akkor véged, rögtön úgy érzed, hogy földbe döngölt.

Mégis tudod, hogy szükséged van rá, hogy biztonságot és stabilitást hoz a az életedbe, és hogy ezekért még az állandó gyanakvását is képes vagy elviselni. Ő az, akit inkább magázol, még a legintimebb pillanatokban is, mert valami belső kényszer erre ösztönöz, de ebben a magázásban sokkal közelebb álltok egymáshoz, mint bárkivel mással.


Ő nem tartozik a könnyű préda kategóriába, meg kell őt hódítani, akár nő, akár férfi. Félti magát, mert pontosan tudja, hogy ha lelkét érintik meg, rabszolgává válik, és ő nem akar kiszolgáltatott szerepbe kerülni.
Ő az, akire nagyon sok időt kell szánnod, mert amíg nem tudja magát teljes biztonságban, addig nem nyitja ki magát, nem bújik elő kagylóhéja mögül. Azt hihetnéd, hideg, érzéketlen, frigid, vagy impotens, mert hiába veted be a legvadabb praktikáidat, képtelen vagy megnyitni őt. Azt gondolod, hogy lehetetlenre vállalkoztál, amikor elhatároztad, hogy ő kell neked, és lassan feladod. Mert ez is így van, hiszen inkább te kellesz neki!


Ne hidd, hogy a páncél mögött nem érinti meg mindaz, amivel a lábáról le szeretnéd venni, de nem mutatja, mivel biztosra megy. Ő képtelen egyszerre több vasat tartani a vízbe, mivel tudja, hogy az ilyen kettős játékok mennyire megalázóak tudnak lenni.


Pontosan ezért akar teljesen megbizonyosodni arról, hogy nem csak futó kalandnak, skalp vadászat prédájának tekinted őt. Hosszútávban gondolkodik, nála az idő nem létezik, sürgetni nem is érdemes, mert annál inkább megmakacsolja magát, és nem mozdul. Ő már csak ilyen. Ám, ha sikerül végtelen türelemmel kivárnod, olyan értékre bukkanhatsz benne, mintha valamelyik dél-afrikai gyémántbánya hatalmas kincsét találnád meg.


És ezt ne is feledd el, hiszen a gyémántot a kibányászás után még meg is kell csiszolni, mire igazi fénye és értéke mindenki számára láthatóvá válik. Az az csak válna, hiszen az igazán értékes gyémántokat hét lakat alatt őrzik, és nem láthatja akárki őket! Ha kettesben lesztek minden egyes együttlét újabb, kis adalékként szolgál megismeréséhez, de teljes valóságában nem biztos, hogy valaha is megmutatja magát.


Titokzatos, de ez pont jó arra, hogy mindig felfedezhess benne valami új dolgot.

A szerelem a Bakkal pont ezért nagyon időigényes. Nem kapkod el semmit, és kizár eleve minden zavaró tényezőt, ami a meghittségeteket megzavarhatná. Ha becsukódott körülöttetek ajtó - ablak, akkor indulhat a szertartás. Hosszasan és mélyen csókol, és tényleg lassan hámoz le minden egyes ruhadarabot, játszik a hajaddal, felfedezi bőröd, apró ráncaid simogatja, a tested hajlatait pedig egy sarkkutató alaposságával térképezi fel. Ez amolyan felhívás keringőre, hiszen ki nem mondaná, hogy ő maga mit szeret, inkább abban reménykedik, hogy utánozni fogod őt. Tedd is, mert ha valamire, akkor a hosszantartó, térdeit is érintő cirógatásokra nagyon beindul, és magad sem fogod tudni, hol volt az a pont, amikor teljesen elvesztette a fejét. Ilyenkor valódi vad és szenvedélyes tigrissé alakul át, és ha te magadra is át nem ragadna az ő extatikus állapota, akkor akár még csodálkozhatnál is a történteken. Így azonban a csodálkozás helyett inkább végeláthatatlan szeretkezéseke folytok bele, és eszedbe nem jut, hogy elengedd többé magad mellől


Lap tetejéreVízöntő - : a felforgató (január 21 ďFFD február 19)

"Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem..."

Valahogy így jellemezhetők egy jegy szülöttei. Így ha a társaságban szemügyre veszed azt, aki körül úgy vibrál a levegő, mint senki más körül, aki lazán és szellemesen társalog bárkivel, aki bizarr öltözködésével is kitűnik a többiek közül, aki világot megváltó terveiről beszél teljes hittel és lendülettel, nos, valószínűleg egy Vízöntőre akadtál.


Olyan valaki ő, akinek az életében nincsenek hétköznapok, és aki két pillanat alatt átszervezi bárki életét. Izzik és parázslik körülötte minden, és bármiért lelkesedik is, az szinte azonnal átragad rád. Soha nem köntörfalazik, egyenesen a szemedbe mondja, amit gondol, akar, mert feltételezi rólad, hogy egyenrangú partnere vagy.


Ha összejöttök, és idővel megkérdezik tőletek, hogy ki is csípte fel a másikat, bizonyára nem tudjátok megmondani, hiszen ő egyszerre ad és elfogad.

Nem szereti, ha sokat kell várnia valamire, vagy valakire, amit a fejébe vesz, azt azonnal é máris akarja. Szabadszájú, nem igazán jellemző rá a gátlásosság, ezért sokszor azt hiheted, hogy gátlástalan. Ez a kapcsolatotok kezdetén még zavarhat is, egészen addig, amíg valódi énjét meg nem ismered, és rá nem jössz, néha bizonytalanságát leplezi bárkit lehengerlő magabiztosságának eljátszásával. Szédületes élmény egy Vízöntő, és könnyen meg is szédülsz tőle.


Addig beszél neked, amíg azt nem gondolod, hogy te magad akarod azt, amit ő. Vagyis ne csodálkozz, ha azt sem tudod mellette, fiú vagy-e vagy lány! Ő az a típus, akivel egy expresszvonat sebességével találod magad ágyban, az az pontosabban bárhol máshol, csak nem ágyban. Mert az extrém helyzeteket imádja, és keresi is azokat az alkalmakat, amikor kiélheti különc kívánságait.


Ne lepődj tehát meg, ha bájosan, és a lehető legtermészetesebb módon hív meg egy csoportos szex bulira, és ha nem fogadnád el az invitálást ő csodálkozna rajtad a legjobban. Nem értené, ha nem a te műfajod, ha intimebb és tradicionálisabb felállásban gondolkodsz. De még azt sem érti, ha csak ketten vagytok, miért nem élvezed igazán az őrültebb szex műfajait, a valóban szélsőséges dolgokat. Akkor van igazán szerencséd vele, ha egy húron pendültök, és mind a ketten díjazzátok teljes tabuk nélküli sexet.


Ne csodálkozz azon se, ha néhány felejthetetlen kettesben töltött este után egy harmadik partnerrel állít haza, hiszen a villámgyors összebútorozás azt is jelenti számára, hogy te képes vagy az ő minden hóbortját elfogadni és kielégíteni. Ha nem szereted az ilyen meglepetéseket, akkor jobb, ha te magad veszed kezedbe a dolgok irányítását, és azon gondolkodsz egész nap, mivel elégítsd ki kedvesen állandóan újraéledő extrém vágyait. Lehet ez akár olyan játék is, amit az Interneten keresztül űztök egymással, akár egy kis cybersex is.


De szereti azt is, ha történeteket találsz ki, amiben ő a főhős, és ha mindezt ráadásul a pezsgőfürdőben adod elő neki, miközben a szivacs és a körömkefe felváltva simítja a bőrét, biztosan begerjed rád. Azonban valóban ne feledd el, hogy a túlpörgetettsége sokszor inkább menekülés a valós világ elől, valahová jó messzire, lehetőleg a tudományos-fantasztikum világába, mivel tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzi magát a jelen sok dolgában.


Egy biztos, mellette egyetlen percre sem fogsz az unalomtól szenvedni, sokkal inkább az lesz a gondod, mikor pihenj egy kicsit, mikor van lehetőséged egy kis lazításra - nélküle.

Lap tetejéreHalak - : Az ismeretlen ismerős (február 20 ďFFD március 20)

Valami furcsát érzel, és nem tudod először, hogy mi is az.

Próbálsz szétnézni a társaságban, megkeresni azt a dolgot, ami nem hagy nyugton, de sokáig nem találod bizsergető nyugtalanságod forrását. Aztán szinte véletlenül pillantod meg ott a sarokban, kicsit takarásban azt az illetőt, aki a számodra misztikusnak ható rezgéseket tudattalanul kibocsátja feléd.


Ahogy ránézel, a végtelem óceánt pillantod meg benne, kiismerhetetlenségével hatalmas mélységeivel, fehéren fodrozódó hullámaival együtt. A szemébe nem is igen tudsz sokáig nézni, mert úgy érzed örvénylik minden körülötted, és magával ragad. Amikor kedvesen rádmosolyog, - mintha csak véletlenül tenné - , mégis az az érzésed támad, már régen figyel, és csak azt várta, hogy észrevedd.


Beszélgetésetek úgy indul, minta folytatódna valami régebbi gondolatsor, amit időtlen idők óta kicseréltek egymással. Nem is érted, miért van olyan érzésed, hogy szinte mindent tudsz róla, ismered, érzed őt, régi barát, szerető, aki a lelked mélyére lát, tudja minden titkod.


Beleolvadsz a lényébe, olyan láthatatlan finomságú szálakon, amit a legjobb pók is méltán irigyelhetne meg. Egyszerre nyúltok a poharakért, egyszerre sóhajtotok fel, ugyan azok a szavak hagyják el egyszerre az ajkaitokat - nem is érted, hogy mi ez. Azt hihetnéd megbabonázott, de ha ránézel semmi olyan nincs a tekintetében, amitől tartanod kellene, csak lágyság és szelídség.


Meglep, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok, és annyira természetes, hogy együtt mentek haza, hiszen már olyan régen ismeritek egymást. Na azért ne gondold, hogy az első találkozás után már rögtön az ágyban köttök ki, ő nem olyan. A kapu előtt, amikor nehezen, de elbúcsúztok egymástól, szenvedélyes, mégis visszafogottabb, szelídebb csókolódzás után azt kérdezed magadtól: ki ez?


Úgy fogta meg a lelked, úgy érezte a lényed, mint még senki. Úgy csókölt, mintha a vattacukrot szopogatnád: ott van a szádban, és mégis eltűnik, belédolvad, benned olvad fel. Aztán amikor bezárod magad mögött az ajtódat, már nyúlsz is a telefonért, mert megint érezni, hallani akarod őt. Másnap már úgy találkoztok, hogy nem kérdés az összetartozásotok, és a meglepetés, amit tartogat neked, teljesen elérzékenyít. A séták, a közös programok még erősebbé és még megfoghatatlanabbá teszik kettőtök viszonyát, pedig nagyon is valós.


Ha eljön a várva várt ágyjelenet ideje, biztos lehetsz benne, hogy már jó ideje előre készült rá.

Mindent megálmodott, előre felépítette a forgatókönyvet, hogy tökéletesen képes legyen eggyé válni veled.

Készül rád, tudd. Érintései arról árulkodnak, hogy minden rezdülésed figyeli, és pontosan tudja, érzi, mi jó neked. Olyan lágy és meseszerű az együttlétetek, mint egy Oscar-díjas romantikus film.

Azt érzed mellette, hogy csak kapsz, és kapsz, és kapsz...és, hogy ez az ember számodra nélkülözhetetlen, hogy vele akarod leélni az életedet, hogy minden pillanatban vele akarsz lenni. Ha néha átengedi magát neked, úgy, hogy te lehetsz a kezdeményezőbb, lábait ne felejtsd ki a becézésekből. Ez olyan pontja testének, amivel valóban leveheted a lábairól azt, aki már azonnal megfőzött téged. Együttlétetek olyan tökéletes, mint amikor a vaj ráolvad a forró pirított kenyérre. És ez így megy napokon, heteken, hónapokon, vagy akár éveken keresztül is, pontosan egészen addig, amíg hagyod, hogy néha eltűnjön észrevétlenül, nyomtalanul az életedből, akárcsak Hamupipőke éjfél előtt a báli mulatságról. Ne akard tudni ilyenkor, hogy hová megy, kivel találkozik, mit csinál, ne akard tudni, meddig marad és miért, csak engedd el!


Akkor lesztek boldogok, ha hagyod, hogy néha elillanjon saját, titokzatos világába, és egy másik, számodra ismeretlen életet éljen. Ne kémkedj utána, mert nem szereti, ha titkaiban kutakodnak! Ha legyőzöd kibírhatatlannak tűnő kíváncsiságodat, visszajön, és ott folytatjátok, ahol abbamaradt. Nyugodj bele abba a ténybe, hogy ő úgy ismer téged, mint senki más, hogy ugyan ezt az érzést táplálja benned önmaga felé, de a valóságban mindig is megfoghatatlan és kiismerhetetlen titokzatos lény marad számodra.


Tudni kell, hogy lelke van, és a lelkében dúló néha kaotikus viharok időnként búskomorrá, szomorúvá teszik. Tudni kell azt is, hogy sokat lelkizik, és képtelen megszabadulni olyan lelki sebektől, amiket már régen el kellett volna felejtenie. Azt is tudnod kell, hogy ha úgy hozza az élet, képes mosolyogva a szemedbe hazudni, csak meg ne bántson. Nos ez ő, a Halak jegy szülötte, aki bűbájos, levesz a lábadról egy perc alatt, behálóz, együtt lélegzik veled, de amikor valóban meg akarod őt fogni, ténylegesen kisiklik a kezedből, mint kishal a nagylyukú hálóból.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.